Best pris salg Nike Epic React Flyknit joggesko for menn kvinner salg god fra vår butikk

Posted by admin 05. Aug 2018 0 Comment(s)

Fire fordeler som ikke kan ignoreres om Nike Epic React FLYKNIT joggesko

1. komfort

Når det gjelder størrelse, reagerer arver Nike ' s konsekvent "smale" stil. Faktisk, etter min mening, "Fit" er ikke "stramt", og fordi de fleste av de vanlige joggesko er "løs", krokene er smale.I frontdelen, så jeg at React ' s krage er veldig tynn. Det passer godt på ankelen og er veldig myk. Det er veldig myk og det er ingen fot rubbing eller halthet. React menns US9 kode single 218 gram vekt kan klassifiseres som lett, den øvre foten er veldig lett, kjører lang avstand ikke har en betydelig følelse av tungvint.

https://www.airsko-no.com/Nike-Epic-React-Flyknit

2. stabilitet

React ' s Flyknit øvre er mer innpakket, og foten er fast i skoen under kjøring. Hvis du bruker den, kan du føle deg litt stram. Den mellomsåle av forfoten og hælen har en tydelig utad utvide design, så selv om du lene på siden mens du kjører, vil du bli kontrollert og relativt ubehagelig. Oppdateringen på hælen har også en god fixing effekt.

https://www.airsko-no.com/Nike-Epic-React-Flyknit

3. dempning elastisitet

Noen joggesko bruker en tykkere innleggssåle å bidra til å forbedre demping. Den reagerer innersåle er ganske tynn, så dempning oppnås ved mellomsåle. React er Nike ' s siste dempning teknologi. Dens prinsipp er lik som zoom. Det er svært dempning gjennom vertikale arrangement av fiber materialer, mykere enn Eva skum, men med bedre elastisitet og lang levetid.

https://www.airsko-no.com/Nike-Epic-React-Flyknit

4. øvre

React har en sterk øvre wrap og oppnår stabiliteten i den øvre gjennom ulike styrke vever. Vanligvis slitasje vil være litt stramt, men følelsen av sterk innpakning når du kjører er betryggende.

https://www.airsko-no.com/Nike-Epic-React-Flyknit

Leave a Comment