Leveringsinformasjon

Levering og retur

1.Vi sender varen du bestilte via Air International Express Company, 5-10 virkedager vanligvis.

2. Vårt mål er å behandle alle ordrer ASAP. Vennligst tillat 1-2 virkedager for at bestillingen din skal behandles. Etter at betalingen ble mottatt, vil vi sende ut bestillingene dine rettidig. Vi gjør alltid vårt beste for å hjelpe deg med å spare tid og penger.

3. Du kan kontakte oss for sporingsnummer som er tilgjengelig innen 36 timer.

4.Please gjerne bestillinger på vår hjemmeside. Vi har tilstrekkelige produkter på lager. For bestillinger på mer enn 10 stk, kan vi tilby engrospris spare mer for din bedrift.

5.Vi er en profesjonell nettbutikk. Leveringstider er basert på dagen din bestilling ble sendt, og kan vanligvis ta 2 ekstra virkedager. Vi garanterer at bestillingen din vil bli sendt og delievered rett til døren din.
Retur- og valutapolitikk

Vi vil gjerne gi deg 100% tilfredshet. Hvis du vil returnere varene dine, er det noen trinn du må følge.

1, Vennligst kontakt oss for å bekrefte returleveringsadresse før du sender varene tilbake.

2, Alle gjenstander som sendes tilbake til oss, skal være i sin opprinnelige tilstand (dvs. ikke endret eller vasket, med alle tagger festet).

3, Alle bestilte varer er de riktige produktene du velger her.

4, Du må vite om du returnerer de riktige elementene for tilbakebetaling, alle returnerte varer er gjenstand for en 10% restocking avgift. Frakt og håndtering kostnader kan ikke refunderes.

5, Vi beklager, men vi vil ikke dekke fraktkostnaden for retur eller utveksling av riktig ordrepakke. Du må være ansvarlig for frakt og håndteringskostnader. Når vi mottar retur, refunderer vi deg. Vennligst vent flere virkedager for at tilbakebetalingen skal behandles.
Bestill kansellering

Hvis du vil Avbryte en bestilling, må du bli bedt om det før bestillingen er sendt. Vi behandler alltid alle bestillinger rettidig innen 6-8hours etter bestillingen plasserer.