Om oss

Om oss
Vårt nettsted er en ledende atletisk forhandler som tilbyr det beste utvalget av merkevarer, sko og tilbehør. Selg alle merker over hele verden hvert land.


MISSION STATEMENT


Vårt mål er å levere den beste servicen ved å bringe de nyeste og beste joggeskoene på markedet og skape en minneverdig kundeopplevelse.

PRODUKT
Vi tilbyr det beste utvalget av premium merker og stilarter - leverer et relevant produktsortiment som knytter seg til kundens dynamiske livsstil. Denne premiumopplevelsen, for våre forbrukere, drives av kvalitet og ikke pris. Vårt sortiment er fokusert på dagligdags sportssko (produkter som er laget for sport, men primært brukt til mote eller bruk hver dag), men vi har også den beste ytelsen og atletisk uformelt fottøy i kjøpesenteret og på nettet. Vi komplimenterer dette førsteklasses fottøyvalget med den rette blandingen av premium-klær og tilbehør.


PRESENTASJON


Vi lager en premium presentasjon i butikken og online ved å fortelle friske, overbevisende historier om merkene, kategoriene og stilene vi har. Ved å skape et engasjerende miljø hjelper vi kunden enkelt å navigere gjennom vårt store utvalg og finne produktet som passer for dem. Vår presentasjon er ren, godt organisert og fremhever viktige produkter som tiltrekker seg oppmerksomheten til kjøpesenter og nettbutikker.

MENNESKER


Nøkkelen til å skape en premium opplevelse er vårt folk. Vårt fokus er å ansette folk som er lidenskapelige om joggesko, sport og service kunder. Associates som opprettholder eller overgår våre standarder for excellence, hjelper med å bringe vårt merke til liv i butikk og online.

Vi er ikke her for bare å selge mer sportssko. Vi tror at et nytt par joggesko kan forandre en persons - dag, uke, måned eller år. Vi kan forandre en persons utsikter på livet med det riktige paret av joggesko. Vi kaller det "resneakerization", og vi er ute for å gjenopprette verdensomspennende kunder!