Personvernregler

På vårt nettsted er målet vårt å gjøre handlekurven din trygg, praktisk og omsorgsfull. Våre personvern- og sikkerhetsprogrammer sørger for at alle transaksjoner som er gjort på vår side, er 100% sikre og garantert.
Hvilken informasjon samler vi inn?

De typer personopplysninger som vi samler inn fra deg, vil avhenge av omstendighetene ved innsamling og på hvilken type tjeneste du ber om fra oss. For eksempel, når du ønsker å kjøpe et produkt fra denne nettsiden, kan vi samle inn opplysninger som ditt navn, adresse, leveringsadresse og faktureringsadresse og annen informasjon som er relevant for ditt kjøp.
Vi krever at du har gitt samtykke til samlingen av all informasjon du har gitt oss til bruk i samsvar med denne erklæringen, med mindre du forteller oss ellers.

Hvordan samler vi informasjon Vi kan samle inn personlig informasjon om deg når du besøker nettstedet vårt, når du behandler oss via E-post, samler vi ikke personlig informasjon uten ditt samtykke. Vi anser at samtykket ditt er gitt når du fyller ut feltene som er nødvendige for å lette en transaksjon via denne nettsiden.

Hvordan bruker vi dine personlige opplysninger Vi samler vanligvis dine personlige opplysninger til følgende formål:
For å lette din tilgang til nettstedet vårt, produkter og tjenester For å levere produkter du har bestilt fra oss For å finne din mening om våre produkter, tjenester, markedsføring og nettsider.
Noen av personopplysningene vi samler er avgjørende for at vi skal kunne identifisere hvem som bruker tjenesten. Andre typer personlig informasjon vi samler, hjelper oss med å utvikle en profil av hvem som bruker vår tjeneste, dette hjelper oss med å tilby produkter som passer til brukerne til dette nettstedet.

Opplysninger om personlig informasjon til tredjeparter Vi kan avsløre din personlige informasjon til tredjepart for det formål som informasjonen ble samlet inn eller for relaterte formål, for eksempel for å fullføre en transaksjon på dine vegne eller gi deg et produkt du kjøpte. Vi engasjerer tredjepartsentreprenører til å utføre tjenester for oss som innebærer at entreprenøren håndterer personlig informasjon vi har. For eksempel involverer vi for tiden tredjepartsentreprenører til:
Leverer produkter som er kjøpt fra dette nettstedet. Gir elektroniske midler til overføring av penger, behandling av kredittkortkontoer og relaterte tjenester. I slike tilfeller er tredjepartsentreprenøren strengt fra å bruke forbudt personlig informasjon om deg, med unntak av det spesifikke formålet vi har levert. Vi kan også avsløre dine personlige opplysninger til ulike rettshåndhevende organer og regjeringer over hele verden for sikkerhets-, toll- og innvandringsformål. Annet enn det ovennevnte, vil vi ikke utlevere dine personlige opplysninger uten ditt samtykke, med mindre det er nødvendig å informere om å forhindre en trussel mot liv eller helse, lovlig eller lovlig, rimelig nødvendig for å håndheve loven eller nødvendig for å undersøke en mistenkt ulovlig aktivitet.

Sikkerhet av dine personlige opplysninger Vi vil sikkert holde dine personlige opplysninger og vi vil ikke handle, leie eller selge den. Vi vil ta alle fornuftige skritt for å sikre enhver informasjon vi holder om deg. Personlig informasjon kan lagres både elektronisk på vårt datasystem, Brannmurer, passord, antivirusprogramvare og e-postfiltre kan beskytte all vår elektroniske informasjon.
Løse dine bekymringer Hvis du ønsker å få tilgang til dine personlige opplysninger, klage på brudd på personvernet ditt eller du har spørsmål om hvordan din personlige informasjon er samlet eller brukt, vennligst send forespørselen din, klagen eller spørringen til adressen nedenfor. Vi vil svare på spørringen din eller klagen via e-post så snart som mulig.

Endringer i denne personvernerklæringen Vi kan endre denne personvernerklæringen som våre forretningsbehov eller loven endres. Eventuelle endringer i denne personvernerklæringen vil bli oppdatert på nettstedet vårt, så vennligst besøk denne siden regelmessig for å sikre at du har vår nyeste personvernerklæring.